nieuws

Amrâth Grand Hotel de l’Empereur volledig gemoderniseerd

Hotel

Amrâth Grand Hotel de l’Empereur in Maastricht heeft nu ook de laatste 42 hotelkamers vernieuwd. De in totaal 149 kamers, waarvan 18 suites, zijn nu allen volledig gemoderniseerd.

Amrâth Grand Hotel de l’Empereur volledig gemoderniseerd
Vernieuwde standaard kamer

De kamers zijn gerenoveerd met behoud van de authentieke sfeer die het pand uitstraalt en voldoen hiermee weer aan de hedendaagse wensen van de gasten. General manager Guido Franssen: ‘De ontwikkeling van het interieur en de praktische uitvoering van het design zijn nauwkeurig afgestemd op de unieke sfeer van het Jugendstil Rijksmonument waarin ons hotel zich bevindt. De eerste opgeleverde kamers zijn inmiddels in gebruik genomen en zijn met enthousiasme door onze hotelgasten ontvangen.’

De gerestylde kamers zijn voorzien van nieuwe inventaris en stoffering, waarbij de romantische en bourgondische uitstraling van het grand hotel als uitgangspunt zijn genomen. Alle kamers zijn voortaan voorzien van moderne gemakken zoals climate control, led-verlichting, flatscreen televisie, koffie- en thee faciliteiten, laptop kluis en gratis draadloos internet.

Amrâth Grand Hotel de l’Empereur beschikt naast de 149 hotelkamers over een restaurant, een bar, een zwembad en 7 multifunctionele vergaderruimtes die ruimte bieden aan gezelschappen van meer dan 1000 personen, waaronder de Grand Ballroom welke geschikt is voor evenementen tot wel 450 personen.

Reageer op dit artikel