nieuws

Europa-Park heeft beste familiehotels

Hotel

Het hotelresort van Europa-Park wist op maar liefst drie plaatsen in de Duitse top 5 van de TripAdvisor Travelers’ Choice Awards voor familiehotels te bemachtigen. Hotel “Bell Rock” kreeg de hoogste notering, gevolgd door hotel “Colosseo”. Op plaats vier eindigde hotel “El Andaluz”. Vorig jaar ontving Europa-Park ook al de Travelers’ Choice Award van TripAdvisor voor beste attractiepark van Europa.

Europa-Park heeft beste familiehotels

Jaarlijks stelt TripAdvisor per land een lijst samen van beste familiehotels. Deze ranking komt tot stand door beoordelingen en commentaren op de site. De beoordelingen van families worden in de categorie ‘familiehotels’ zwaarder meegerekend. Opvallend is dat in Duitsland vooral de themahotels van attractieparken goed scoren. Ook Nederlanders en Belgen spreken vol lof over de Europa-Park-hotels.

De ranglijst van de Europa-Park-hotels ziet er als volgt uit:

1. Hotel “Bell Rock”

2. Hotel “Colosseo”

4. Hotel “El Andaluz”

6. Hotel “Castillo Alcazar”

12. Hotel “Santa Isabel”

‘Enorm blij’

Europa-Park zegt bij monde van directeur/eigenaar Roland Mack ‘enorm blij te zijn met de noteringen’. ‘Een geweldige erkenning van onze internationale gasten die ons aanbod waarderen en hun beoordelingen afgeven op TripAdvisor waarvan anderen dan weer kunnen profiteren.’

 

Reageer op dit artikel