nieuws

Hotels Brussel geven gasten in pyjama korting

Hotel 33

De Brussels Hotels Association (BHA) heeft een bijzondere actie gelanceerd om gasten naar hotels in Brussel te trekken. Van 5 tot 8 mei krijgen gasten die gekleed in pyjama inchecken bij hotels die zijn aangesloten bij BHA, minimaal 50 procent korting voor een overnachting.

Hotels Brussel geven gasten in pyjama korting

‘De actie moet gezien worden als een origineel initiatief dat de Belgische eigenheid en humor benadrukt. Want humor en levensvreugde blijven een sterk en efficiënt wapen in België’, meldt de organisatie. De humoristische actie die werd gedoopt tot Pyjama’s Nights , heeft echter een trieste aanleiding. Door de recente terroristische aanslagen zijn de bezoekersaantallen in de Belgische hoofdstad drastisch verminderd.

Zo’n 60 hotels zijn aangesloten bij BHA. Gasten kunnen meedoen door via de website of telefoon of aan de balie een reservering  te plaatsen voor één, of meerdere overnachtingen tussen 5 en 8 mei. Een vereiste is dat het inchecken gebeurt in een pyjama.

 

Reageer op dit artikel