nieuws

Topman Booking.com weg om relatie op werkvloer

Hotel 47

Topman Darren Huston van hotelboekingssite Booking.com en moederbedrijf Priceline Group heeft zijn functie per direct neergelegd. Hij is een relatie aangegaan met een van zijn medewerkers. Daarmee handelde Huston volgens een verklaring in strijd met de interne gedragscodes van de onderneming.

Topman Booking.com weg om relatie op werkvloer

Het plotse vertrek van de 50-jarige directeur volgt op een onderzoek door meerdere bestuurders van Priceline. Daarin is vastgesteld dat Huston zich ingelaten had met praktijken die gezien zijn functie niet door de beugel konden. Nadere details over de affaire zijn niet prijsgegeven, behalve dat het om een ‘persoonlijke relatie’ gaat met een medewerker die niet onder Hustons directe leiding viel.

De taken van Huston bij Priceline worden voorlopig waargenomen door voorzitter en oud-topman Jeffery Boyd. Bij Booking.com wordt hij opgevolgd door Gillian Tans, de huidige operationeel directeur van het dochterbedrijf.

Reageer op dit artikel