nieuws

Hilton Worldwide breidt uit met Hampton by Hilton Amsterdam

Hotel 487

Hilton Worldwide  opent een nieuw Hampton by Hilton hotel in Nederland: Amsterdam Centre East. Het hotel aan de Panamalaan in de hoofdstad heeft 75 kamers en wordt geëxploiteerd door WIN Hotels.

Hilton Worldwide breidt uit met Hampton by Hilton Amsterdam

Het nieuwe hotel van Hampton by Hilton, dat in het middensegment opereert, wordt aan het portfolio van ruim 2100 hotels toegevoegd. Amsterdam telt nu in totaal acht hotels van Hilton Worldwide. Hotel Amsterdam Centre East ligt op 15 kilometer afstand van Schiphol.

Tweede Hampton by Hilton Amsterdam

 Phil Cordell, global head, focused service en Hampton by Hilton management bij Hilton Worldwide: ‘We zijn zeer verheugd dat we ons tweede Hampton by Hilton hotel in Amsterdam openen. Dit past binnen de continue groei van Hilton Worldwide in deze regio.’

Reageer op dit artikel