nieuws

Iamreservations opent deuren

Hotel 323

De nieuwe online travel agent Iamreservations.com is gelanceerd. De online deuren naar de best beoordeelde hotel locaties zijn geopend.

Iamreservations opent deuren

Naast een uitgebreid aanbod van luxe grote hotels tot een pittoreske bed & breakfast, biedt de site handpicked hotspots aan in – nu alleen nog – Nederland.

 

‘Met trots lanceren wij deze vernieuwende online travel agent voor trips binnen Nederland,’ aldus Claudia van den Berg, oprichtster Iamreservations.com. ‘Wij gaan voor topervaringen en kwaliteit in plaats van kwantiteit. Alle locaties op onze site zijn door ons geselecteerd, passen binnen het concept en zijn beoordeeld door reviews met een 8 of hoger. Laat je inspireren en ontdek de vele verrassende plekjes in Nederland.’

Reageer op dit artikel