nieuws

Rotterdammers mogen naam nieuwe restaurant Hilton bedenken

Hotel 165

Hilton Rotterdam krijgt een nieuw restaurant en daar hoort een nieuwe naam bij. Het hotel wil de inwoners van de stad daarbij betrekken en schrijft daarom een prijsvraag uit.

Rotterdammers mogen naam nieuwe restaurant Hilton bedenken

Wie bedenkt de nieuwe naam van het restaurant van Hilton Rotterdam. Dat is de prijsvraag die het hotel uitschrijft. De naam van het nieuwe restaurant moet het internationale karakter van Rotterdam weergeven maar tegelijkertijd ook het typische karakter van de zaak uitstralen. Bij internationale gasten moet de naam iets oproepen en hij moet herkenbaar zijn voor iedere nationaliteit. Het mag zowel een Engelse als een Nederlandse naam zijn.

Diner en overnachting

Deelnemers aan de wedstrijd kunnen hun inzending tot dinsdag 10 mei 2016 posten op een speciale Facebookpagina: www.facebook.com/hiltonssecret. Bij voorkeur met uitleg. Suggesties kunnen ook aan Hilton gemaild worden naar: rtmhi.secret@hilton.com. De bedenker van de leukste naam wordt uiteraard beloond met een volledig verzorgd diner in het nieuwe restaurant, dat in juni haar deuren opent, aan de Chef’s Table. Bovendien is de winnaar eregast tijdens de officiële opening. Daarnaast krijgt de bedenker van de beste naam een overnachting van twee personen in de presidentiele suite van het Hilton cadeau.

Reageer op dit artikel