nieuws

Hotel V opent derde locatie Amsterdam in augustus

Hotel 1511

Hotel V zal media augustus 2016 een derde hotel openen in Amsterdam. Aan de Fizeaustraat komt het nieuwe hotel met Culinaire Lobby. Die laatste opent half juni al haar deuren om gasten en de buurt kennis te laten maken met het concept.

Hotel V opent derde locatie Amsterdam in augustus

Na bijna 12 jaar leegstand krijgt het verborgen jaren 70 pand aan de Fizeaustraat een nieuwe bestemming. Het wordt het derde Amsterdamse pand dat Hotel V een nieuw leven inblaast. Al eerder heeft Hotel V panden aan het Frederiksplein en het Nesplein in gebruik genomen.

Culinaire lobby

Het hotel zal evenals de andere twee locaties voorzien worden van een culinaire lobby. The Lobby Fizeaustraat zal in een eigentijdse jaren 70 sfeer, ontbijt, lunch en diner gaan serveren. Met een fijn terras en dito bar mikt het hotel ook op de (buurt)borrel. Daarnaast kunnen in een ‘private’ ruimte en de Palm Room in het souterrain evenementen worden georganiseerd als boekpresentaties en optredens van aanstormende musici naast klaverjasavonden van de buurt.

Hotel V Fizeaustraat is open vanaf medio augustus 2016. Vanaf half juni 2016 zal The Lobby Fizeaustraat al geopend zijn. Om Amsterdammers al een beetje meer bekend te maken met het concept en de nieuwe plek.

 

Reageer op dit artikel