nieuws

Opknapbeurt voor bungalows Center Parcs

Hotel 1080

Center Parcs wil zijn vakantieparken een flinke opknapbeurt geven. Het geld dat daarvoor nodig is, zo’n 400 miljoen euro in totaal, wordt bijeen gebracht door de bungalows te verkopen aan particuliere beleggers.

Opknapbeurt voor bungalows Center Parcs

Dat bevestigde het bedrijf donderdag na een bericht in het Financieele Dagblad.

Verkoop: 1,2 miljard euro

De huisjes van Center Parcs zijn nu eigendom van institutionele investeerders. Die werken mee aan de verkoop, die bij elkaar 1,2 miljard euro moet opleveren. Een derde van dat bedrag is bestemd voor investeringen, de rest gaat naar de huidige eigenaars.

Investeren

‘We investeren continu in onze parken’, zei directeur Mark Haak Wegman van Center Parcs. ‘Dat willen we versnellen.’ Gasten blijven volgens hem graag komen, maar willen wel meer luxe dan voorheen. ‘Denk aan een regendouche, een sauna, een kookeiland en een draadloos netwerk om muziek te streamen.’

Reageer op dit artikel