nieuws

Amrâth Hôtels krijgt nieuwe gm in Haarlem en Eindhoven

Hotel 2106

Amrâth Grand Hotel Frans Hals in Haarlem en Best Western Eindhoven, beide onderdeel van Amrâth Hôtels, hebben per 18 juli 2016 een nieuwe general manager.

Amrâth Hôtels krijgt nieuwe gm in Haarlem en Eindhoven

Maud Vroom

Maud Vroom Maud heeft per 18 juli 2016 de leiding van het Amrâth Grand Hotel Frans Hals in Haarlem overgenomen van Fanny van den Dries. Na afronding van haar opleiding aan de Hogere Hotelschool Leeuwarden in 2002 startte Vroom haar carrière in 2004 bij het Holiday Inn Hotel in Leiden als Sales Executive. In 2006 is Vroom in dienst getreden van Amrâth Hôtels en heeft hier sindsdien diverse salesfuncties bekleed. Meest recent was ze werkzaam als directorMeest recent was ze werkzaam als Director of Sales van het vijf-sterren Grand Hotel Amrâth Amsterdam.

Fanny van den Dries

Fanny

Fanny van den Dries

Fanny van den Dries maakt op haar beurt de overstap naar general manager van Best Western Eindhoven. Van den Dries heeft binnen Amrâth Hôtels diverse functies bekleed en is met een korte pauze al sinds 2008 werkzaam voor Amrâth Hôtels. Van den Dries heeft de ambitie om het Best Western Eindhoven –  in eigendom van Amrâth Hôtels en sinds 1 oktober 2015 aangesloten bij Best Western Hotels – naar een hoger niveau te brengen.

Reageer op dit artikel