nieuws

‘Hollands Glorie’ opent deuren in Zutphen

Hotel 2580

Hotel ‘Hollands Glorie’ gaat in oktober de deuren openen in de binnenstad van Zutphen. In een 19de-eeuws pand, waar voorheen het Berkhotel De Kloostertuin zat gevestigd, komt het hotel met restaurant.

‘Hollands Glorie’ opent deuren in Zutphen

Het hotel met vijftien kamers is in handen van horecaondernemer Ayhan Sahin, zo meldt dagblad De Stentor. Hollands Glorie wordt zijn tweede vestiging, nadat hij in Deventer eerder al een hotel opende onder dezelfde formule. ‘De hotelkamers worden vernoemd naar Nederlandse steden. Ze worden aangekleed in de sfeer die hoort bij de betreffende stad.’

Restaurant

Het restaurant telt 100 couverts en biedt een kaart met oer-Hollandse kaart. ‘We zijn op dit moment druk bezig met de verbouwing’, vertelt hij. ‘Veel is al gedaan, het gaat nu vooral nog om de inrichting en afwerking.’

Reageer op dit artikel