nieuws

Landal GreenParks slaat vleugels uit naar Denemarken

Hotel 1677

Met de acquisitie van het Deense Dayz Resorts krijgt Landal GreenParks toegang tot de Scandinavische markt. Dayz Resorts exploiteert vijf vakantieresorts met in totaal ruim duizend vakantiewoningen op het schiereiland Jutland.

Landal GreenParks slaat vleugels uit naar Denemarken

De parken van Dayz Resorts passen goed bij de bestaande 78 vakantieparken die Landal heeft in zeven andere Europese landen.

‘De toevoeging van de parken van Dayz past uitstekend bij onze ambities voor internationale groei en we zijn verheugd om onze gasten prachtige nieuwe bestemmingen te kunnen aanbieden’,  aldus Thomas Heerkens, algemeen directeur van Landal GreenParks.

Huidige naam blijft

Als onderdeel van Landal GreenParks zullen de vijf Dayz Resorts blijven opereren onder hun huidige naam. Ook blijft het huidige managementteam in functie en worden alle medewerkers overgenomen.

Goede aansluiting

Dayz Resorts sluit goed aan op het aanbod van Landal. De vakantiewoningen zijn geschikt voor 4 tot 14 personen en alle parken bieden keuze aan binnen- en buitenactiviteiten en bezienswaardigheden in de omgeving.

Denemarken populair

Denemarken is populair bij Nederlandse en Duitse vakantiegangers. Na Duitsland (13 miljoen), Noorwegen (2,1 miljoen) en Zweden (1,9 miljoen) is ons land met ca. 1 miljoen gastnachten de vierde markt voor Denemarken. Vakantiewoningen vormen van oudsher een populair onderdeel van de Deense cultuur.

Landal GreenParks staat op nummer vier in de Misset Horeca Top 100 grootste bedrijven.

Reageer op dit artikel