nieuws

Roze Zaterdag sluit af met vuurwerkshow vanaf Krasnapolsky

Hotel 2534

Roze Zaterdag wordt dit jaar voor de 39e keer in Nederland georganiseerd. Op de Dam in Amsterdam wordt de parade afgesloten met een spectaculair vuurwerk vanaf Hotel Krasnapolsky, aangeboden door ondernemer Won Yip.

Roze Zaterdag sluit af met vuurwerkshow vanaf Krasnapolsky

Eerder dit jaar kon het afsteken van het siervuurwerk tijdens Chinees Nieuwjaar niet plaatsvinden in verband met slechte weersomstandigheden. Daarop is besloten om het vuurwerk af te steken ter gelegenheid van de opening van EuroPride, waarmee Roze Zaterdag samenvalt. Het siervuurwerk wordt om 23:00 uur vanaf het dak van NH Hotel Krasnapolsky afgestoken. 

Gay Pride

Dit jaar valt het roze evenement samen met Europride 2016 die dit jaar in Amsterdam wordt gehouden. De festiviteiten worden op zaterdag 23 juli in het Vondelpark en Dam gehouden en georganiseerd door de stichting Amsterdam Gay Pride.

Reageer op dit artikel