nieuws

Hilton The Hague krijgt Braziliaans tintje

Hotel 2558

Vanwege het tijdsverschil met Brazilië, waar de Olympische Spelen plaatsvinden, zullen in Nederland veel wedstrijden ’s nachts uitgezonden worden. Om die reden verwacht Hilton The Hague dat de komende weken meer gasten ’s nachts van de room service gebruik zullen maken dan normaal.

Hilton The Hague krijgt Braziliaans tintje

Daar speelt het hotel slim op in met een ‘Olympic Service’. Tijdens de Olympische Spelen serveert Hilton The Hague Braziliaanse specialiteiten in cocktailbar Spark en als onderdeel van de 24/7 roomservice.

Braziliaanse snacks en cocktails

Hotelgasten die overdag of ’s nachts op hun kamer naar de Olympische Spelen kijken, kunnen onder andere genieten van een Brazilian Snack Platter, Seafood Moqueca en Braziliaanse dranken. Cocktailbar Spark zet speciaal voor het sportevenement Caipirinha’s en Brazilian Lemonade op de kaart.

De Olympische Spelen in Rio de Janeiro beginnen 5 augustus en duren tot 21 augustus.

Reageer op dit artikel