nieuws

Oefenruimtes muziekcentrum worden hotelkamers

Hotel 1434

Vier oefenruimtes op de derde verdieping in muziekcentrum Q-Factory in Amsterdam worden dit jaar omgebouwd tot vijftig hotelkamers.

Oefenruimtes muziekcentrum worden hotelkamers
Foto: q-factory-amsterdam.nl

De repetitieruimtes in Q-Factory met een plafond van zeven meter hoog, bleken niet rendabel als oefenruimte. Een deel van de oefenruimtes blijft in tact. Vier worden er omgebouwd tot in totaal vijftig kamers, zo meldt Het Parool.

Muziek

De organisatie is enthousiast over het initiatief. ‘Muzikanten of concertbezoekers die net een optreden achter de rug hebben, hoeven zo alleen maar naar boven te kruipen. En door onze kennis van geluidsdichtheid zal geen enkele toerist in de hotelkamers last hebben van muziek, mocht het feest beneden nog doorgaan.’

Reageer op dit artikel