nieuws

Nieuwe gm voor Haagse Boutique hotel Carlton Ambassador

Hotel 1433

Carlton Ambassador Hotel Den Haag verwelkomt vanaf deze zomer Esther Boers (34) als haar nieuwe general manager. De geboren Haagse neemt na ruim vier jaar als general manager bij Banks Mansion de leiding in het Carlton Ambassador over.

Nieuwe gm voor Haagse Boutique hotel Carlton Ambassador

Carlton Ambassador Den Haag is onderdeel van de Carlton Hotel Collection, een hotelgroep met tien hotels in binnen- en buitenland.

Boers: ‘Onze sector vraagt om een minder conventionele vorm van gastvrijheid. We moeten andersom denken, dus vanuit de wensen en behoeften van de gast. Dat vergt creativiteit en lef. Het blijft af en toe spannend om anders te durven zijn in hoe we onze partners benaderen, maar we zijn hierin graag een voorbeeld en sparringpartner voor anderen.’

Reageer op dit artikel