nieuws

Victoria Ruijs nieuwe directeur Hotel Theater Figi Zeist

Hotel 2474

Victoria Ruijs (32) volgt haar vader Theo Ruijs (68) op als directeur van het familiebedrijf Hotel Theater Figi. De geboren Zeisterse is de eerste vrouwelijke directeur van de derde generatie Ruijs.

Victoria Ruijs nieuwe directeur Hotel Theater Figi Zeist

Hotel Theater Figi (opgericht in 1850 en familiebedrijf sinds 1917) bestaat uit een theater, bioscoop, congrescentrum, 4-sterrenhotel, restaurant, theatercafé en catert in samenwerking Slot Zeist.

Victoria Ruijs: ‘Ik ben trots op onze historie. Nu is het tijd om Figi haar tweede eeuw in te loodsen. In de komende maanden werken we aan de realisatie van een nieuw concept. Het hele bedrijf gaat meer theater ademen en krijgt een open indeling krijgen. Daarom starten we ook meteen met een verbouwing begin 2017’, verklapt Ruijs.

Familiebedrijf

Victoria Ruijs start officieel per 1 oktober. Naast haar zijn ook haar oom Jos Ruijs (61, theater) en broer Diederik Ruijs (30, facilitair bedrijf) actief in het familiebedrijf. Verder is het management team versterkt met hotelmanager Bart Zech (37) en Björn van den Bergh (37) als salesmanager.

Reageer op dit artikel