Linda Piening hotelmanager Hotel 't Kruisselt De Lutte

Linda Piening hotelmanager Hotel 't Kruisselt De Lutte
Linda Piening

Per 1 maart is Linda Piening aangesteld als de nieuwe hotelmanager van Hotel 't Kruisselt De Lutte. Barbara Fransen, directeur Agfra Holding: 'Linda heeft ruim tien jaar ervaring opgedaan in diverse managementfuncties bij ondermeer Hotel de Hunzebergen, Hof van Saksen en Hotel ten Cate. Zij is met haar ervaring, enthousiasme en persoonlijkheid heel geschikt om dit mooie en succesvolle hotel onder haar hoede te gaan nemen.

Agfra Holding van de familie Fransen, heeft per 4 januari Hotel ’t Kruisselt in De Lutte overgenomen. Daarbij is ook het voltallige personeel overgenomen. Piening zal onder andere de markt voor dit hotel in de komende jaren verder gaan ontwikkelen met de nieuwste sales- en marketingtechnieken. Piening: '‘Ik kijk er bijzonder naar uit om samen met het team van ‘t Kruisselt de bedrijfsvoering op mij te nemen en het succes ook in de komende jaren zeker te stellen. We zien het consumentengedrag de laatste jaren stevig veranderen. De gast kiest steeds vaker voor kleinschalig, kwaliteit, oprechte gastvrijheid en hartelijkheid én de totaalbeleving. Samen met het team van ’t Kruisselt wil ik dit gevoel van ’échte gastvrijheid’ nog verder uitdiepen.’

Agfra Holding
’t Kruisselt heeft, net als Landgoedhotel De Wilmersberg, het andere hotel van Agfra Holding in Nederland, historische waarde. Het was oorspronkelijk als villa eigendom van een textielfamilie, in dit geval de familie Van Wulfften Palthe. De hotels liggen vlakbij elkaar, maar van onderlinge concurrentie is geen sprake. ‘Integendeel, Hotel ’t Kruisselt richt zich zowel op een ander segment als een andere doelgroep, waardoor ik verwacht dat een goede samenwerking de positie van beide hotels zal gaan versterken. Beide zijn uniek en aanvullend in wat ze bieden, aldus Fransen. Hotel ’t Kruisselt beschikt over 42 kamers, een restaurant, 4 vergaderzalen, een overdekt zwembad, bar, lounge en een overdekt terras met uitzicht op de eigen 9 holes par 3 golfbaan.