Steigenberger kiest general manager van het jaar

Steigenberger kiest general manager van het jaar

Steigenberger heeft Marloes Wensink van het InterCityHotel in Enschede gekozen tot general manager van het jaar. Ze realiseerde voor haar hotel 'indrukwekkende omzetcijfers en een bovengemiddelde bezettingsgraad.'

Marloes Wensink is sinds 2014 werkzaam voor de Steigenberger Hotel Group. Ze is directeur van het InterCityHotel in Enschede dat in januari 2015 als eerste InterCityHotel van Nederland haar deuren opende. Voor haar komst naar Enschede was ze hotel manager van Hampshire City Hotel in Hengelo en daarvoor resident manager van Hampshire hotel De Broeierd in Enschede.

Bezettingsgraad

Volgens Joachim Marcusczyk, executive vice president van InterCityHotels, heeft Marloes voor een uitstekende start gezorgd door het bereiken van indrukwekkende omzetcijfers en een bovengemiddelde bezettingsgraad. Concrete cijfers worden niet vermelde in het persbericht.

Rolmodel

CEO van Steigenberger, Puneet Chhatwal,voegt toe: ‘Marloes Wensink draagt zeer veel bij in het succes van ons bedrijf. Haar professionaliteit, inzet en passie maken haar een rolmodel voor ons allemaal.’

Het doel van de General Manager of the Year Award, die dit jaar werd uitgereikt tijdens de Steigenberger Business Conference in Amsterdam, is bedoeld om de uitstekende prestaties te erkennen van directeuren binnen de Steigenberger hotelketen.