nieuws

Condé Nast Traveler: Waldorf Astroria nummer 1 in Amsterdam

Hotel 1584

Travelmagazine Condé Nast Traveler heeft de resultaten bekend gemaakt van haar jaarlijkse Readers’ Choice Awards, waarvoor ‘s werelds beste hotels, resorts, steden, eilanden, vlieg- en cruisemaatschappijen beoordeeld worden. In de categorie hotels is Waldorf Astoria Amsterdam onderscheiden als de nummer 1 van Amsterdam, met een score van 94.68.

Condé Nast Traveler: Waldorf Astroria nummer 1 in Amsterdam

Roberto Payer, general manager Waldorf Astoria Amsterdam, is trots op deze erkenning en waardering van wereldwijde reizigers: ‘Het is voor ons een fantastische bevestiging dat we elke individuele gast een uitzonderlijke ervaring weten te bieden. Dat is waar het team zich elke dag opnieuw met volle overtuiging voor inzet.’

Stemmen

Meer dan 300.000 stemmen werden uigebracht op 7.394 hotels, 606 steden, 500 cruiseschepen en 236 eilanden. In totaal zijn meer dan 1.400 ‘beste reiservaringen’ geboekstaafd.

Award

De Condé Nast Traveler Readers’ Choice Award is de langstlopende erkenning voor uitmuntendheid in de reiswereld. Onder leiding van hoofredacteur Pilar Guzmán, zijn de Readers’ Choice Awards selectiever geworden en meer specifiek gericht op de drijfveren die de hedendaagse reiziger inspireren. De Readers’ Choice Awards worden bekendgemaakt in het novembernummer van Condé Nast Traveler, dat vanaf 25 oktober 2016 in de winkel ligt.

Het elegante en statige Waldorf Astoria Amsterdam, geopend in mei 2014, is gevestigd aan de Herengracht 542-556, in zes monumentale panden uit de 17e en 18e eeuw. Het hotel beschikt over 93 luxe kamers en suites, de exclusieve Guerlain Spa, het twee-sterrenrestaurant Librije’s Zusje en Goldfinch Brasserie.

Top 10 Amsterdam

1
Waldorf Astoria Amsterdam, Amsterdam
2
Andaz Amsterdam, Amsterdam
3
Pulitzer Amsterdam, Amsterdam
4
Conservatorium Hotel, Amsterdam
5
De L’Europe, Amsterdam
6
Swissôtel Amsterdam, Amsterdam
7
Hotel Okura, Amsterdam
8
Sofitel Legend The Grand Amsterdam, Amsterdam
9
Mövenpick Hotel Amsterdam, Amsterdam
10
Renaissance Amsterdam Hotel, Amsterdam

Reageer op dit artikel