INK Hotel wint World Luxury Hotel Award

INK Hotel wint World Luxury Hotel Award
Jolanda Sadni, General Manager van het INK Hotel Amsterdam.

Het INK hotel Amsterdam dat nog geen twee jaar bestaat, heeft de prestigieuze World Luxury Hotel Award 2016 gewonnen. Tijdens een awardceremonie in Qatar werd het hotel onderscheiden met de prijs 'Luxury design Hotel' in de categorie 'Nederland'.

Het INK Hotel won dit jaar ook al de Dutch Hotel Award en won vorig jaar november ook al de European Hotel Design Awards.

De World Luxury Hotel Awards is een mondiale verkiezing bedoeld voor tophotels die hun gasten faciliteiten van wereldklasse en excellente service bieden. De prijs wordt ook wel beschouwd als de Oscar voor de hotelindustrie. De prijzen worden toegekend in verschillende categorieën, zowel op nationaal als internationaal niveau. Met het toekennen van de prijzen hoopt de organisatie ook de service in de luxe hotels te stimuleren en nog verder te verbeteren. De awards zijn gebaseerd op nominaties en stemmen van hotelgasten.

'Enorme erkennning voor ons werk'

'We zijn ongelooflijke trots dat we deze internationale prijs in ontvangst hebben mogen nemen. Net als bij het winnen van de Dutch Hotel Award 2016 eerder dit jaar, voelt het als een enorme erkenning voor ons werk. Met deze prijs wordt opnieuw voor Concrete en voor ons bevestigd dat de onconventionele keuzes die we hebben gemaakt voor het interieur, de juiste zijn geweest', aldus Jolanda Sadni, General Manager van het INK Hotel Amsterdam.