nieuws

Nieuwe ceo moederbedrijf Conservatorium Hotel Amsterdam

Hotel 187

De Set Hotel Group heeft Stephen Alden aangesteld als ceo. Alden komt over van de Maybourne Hotel Group, de voormalige Savoy Group.

Nieuwe ceo moederbedrijf Conservatorium Hotel Amsterdam

Alden heeft de afgelopen jaren ervaringen opgedaan in Noord-Amerika, Europa, Azië en het Midden-Oosten. Zijn meest recente positie was die van ceo van de Maybourne Hotel Group met het hoofdkantoor, evenals de Set Hotel Group, in Londen.

Europese hoofdsteden

De Set Hotel Group is eigenaar en exploitant van drie iconische hotels in evenzoveel Europese hoofdsteden: Hotel Café Royal in Londen, het Conservatorium Hotel in Amsterdam en het Lutetia Hotel in Parijs, dat binnenkort heropent.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels