nieuws

Van der Valk Lent: nieuwe beautysalon

Hotel 1718

Het Van der Valk-hotel in Lent opent 1 februari haar beautysalon, BeautyBalloon. Het hotel dat in de zomer van 2016 opende is recent uitgeroepen tot Beste Hotel van Nederland door Hotels.nl. Het hotel kreeg van haar gasten een 9 als gemiddelde reviewscore.

Van der Valk Lent: nieuwe beautysalon

De nieuwe beaytyruimte is zowel voor hotelgasten als voor niet-hotelgasten toegankelijk. Behandelingen zijn zes dagen in de week te boeken van 12 tot 20 uur, met uitzondering van de maandag. De salon is geopend in het wellness gedeelte van het hotel.

Alle producten uit de beautysalon zijn ook online verkrijgbaar, zodat gasten thuis gebruik kunnen maken van de professionele verzorging van de salon.

Leestip:
Van der Valk Nijmegen-Lent ‘Beste Hotel van Nederland’

Hotel Nijmegen-Lent beschikt over 116 kamers in verschillende typen, 12 vergaderruimtes en een eigen restaurant.

Marije van der Valk

De directie van Van der Valk Lent wordt gevormd door Marije van der Valk en haar partner Thijs Boomkens. Marije, 4e ‘Valk-generatie’, is de dochter van Peter en Gera van der Valk, die vanaf 1980 het toenmalige ‘Café-pension West-End’ hebben opgebouwd tot het huidige Van der Valk Hotel Arnhem.

Leestip:
Van der Valk Nijmengen-Lent opent deuren

Reageer op dit artikel