nieuws

Fletcher protesteert met ‘bonusvoordeel’ tegen AH Hotelactie

Hotel 10271

‘Bonusvoordeel: tweede nacht geheel gratis, inclusief ontbijt’, daarmee kondigt hotelketen Fletcher op 9 maart haar eigen actie aan. Dit in protest tegen de AH Hotelactie.

Fletcher protesteert met ‘bonusvoordeel’ tegen AH Hotelactie

‘Verblijf twee nachten en betaal er maar één. Spaarkaart? Niet nodig! U hoeft geen zegels van Albert Heijn te sparen voor 50% korting op de 2e nacht’, schrijft Fletcher verder op de website.

De hotelactie duurt tot en met 13 april 2017 en er doen ruim zestig verschillende Fletcher hotels mee. Ceo Rob Hermans tegenover De Telegraaf: ‘We willen niet worden uitgekleed door een grootgrutter die 11% commissie vraagt, terwijl we de korting aan de gast zelf mogen betalen. Daarom starten we een eigen actie met de tweede nacht gratis op 60 locaties.’

‘WE WILLEN NIET WORDEN
UITGEKLEED DOOR EEN
GROOTGRUTTER DIE 11
PROCENT COMMISSIE VRAAGT,

TERWIJL WE DE KORTING
AAN DE GAST ZELF MOGEN BETALEN’

Een woordvoerder van Albert Heijn  zegt tegenover het dagblad in een reactie: ‘Er is veel belangstelling voor. Een groot aantal hotels doet wel mee.’

AH Restaurantactie

Naast een Albert Heijn restaurantactie, startte de supermarkt maandag 27 februari ook een hotelactie. Gasten krijgen met tien Albert Heijn hotelzegels 50 procent korting op een tweede hotelovernachting.

Supermarktklanten ontvangen bij besteding van 10 euro één Hotelzegel. De spaaractie loopt van maandag 27 februari tot en met zondag 26 maart 2017. Een volle spaarkaart bestaat uit 10 Hotelzegels.

>>Naast Albert Heijn restaurantactie ook AH hotelactie

Hotelactie

Via de website Hotelactie.nl kunnen mensen de deelnemende hotels bekijken en boeken. Het aantal nachten dat kan worden geboekt via de Albert Heijn hotelactie is altijd een veelvoud van twee nachten. Na het klikken op ‘Zoek hotelovernachting’ wordt een selectie aan accommodaties getoond op basis van de ingevoerde gegevens.

Gratis eten in restaurant bij spaaractie Albert Heijn

Albert Heijn Restaurantactie

Albert Heijn start binnenkort ook weer met de restaurant spaaractie. Klanten kunnen dan in alle AH-vestigingen in Nederland en Belgie sparen voor een gratis driegangenmenu. De consument krijgt bij elke €10 aan boodschappen een spaarzegel. Bij tien zegels is de kaart vol en deze geeft recht op een gratis tweede driegangenmenu bij een van de door Iens geselecteerde restaurants.

Leestip: Horeca verdeeld over AH-restaurantactie

 

Reageer op dit artikel