nieuws

Nieuwe eigenaren Hotel De Landmarke in Oostmarsum

Hotel 1425

Hotel De Landmarke in Ootmarsum wordt per 1 mei 2017 overgenomen door het jonge ondernemerspaar Martijn en Quirine Bas. De huidige eigenaren, de familie Westenberg, laten weten sinds 1999 ‘met veel enthousiasme en hard werken Hotel De Landmarke tot een succes te hebben gemaakt, maar dat voor hen de tijd aangebroken om het stokje over te dragen.

Nieuwe eigenaren Hotel De Landmarke in Oostmarsum

Victor en Elke Westenberg, tot 1 mei 2017 nog de eigenaren van De Landmarke: ‘Wij zijn erg blij in de familie Bas een waardige koper te hebben gevonden om Hotel De Landmarke voort te zetten. Om de toekomst van ons personeel veilig te stellen vonden wij het heel belangrijk een goede, betrouwbare nieuwe werkgever te vinden en we zijn er van overtuigd hierin geslaagd te zijn.’

‘Lang gekoesterde droom komt uit’

Quirine en Martijn zijn reeds eigenaar van Theehuis Dennenoord in Nutter. Met de overname van De Landmarke meent het stel dat ‘een lang gekoesterde droom uitkomt’. Tevens vormt deze overname een mooie aanvulling op de huidige ondernemersactiviteiten. Martijn zal zich volledig op het hotel gaan richten en Quirine zal zich op het Theehuis blijven concentreren.

Concept Hotel De Landmarke hetzelfde

Het concept voor het hotel blijft hetzelfde. Wel zal Martijn samen met zijn vrouw Quirine er een eigen draai aan geven. Service, kwaliteit, sfeer en gastvrijheid blijven volgens het paar de kernwoorden. ‘Samen met het team van De Landmarke blijven wij voor de gasten klaar staan. De Landmarke staat voor ‘thuiskomen in Twente’ en is het meest complete driesterrenhotel in de omgeving van Ootmarsum.’

Reageer op dit artikel