nieuws

Hampshire Hotels benoemt nieuwe general managers

Hotel 2074

Binnen Hampshire Hotels – bij het American Hotel in Amsterdam en twee hotels in Eindhoven – vindt per 1 september een aantal wisselingen van de wacht plaats. Max Hermers volgt Rodolf Weytingh op als general manager van het American Hotel. Zijn huidige functie bij Hampshire Hotel Crown Eindhoven en Holiday Inn Eindhoven zal worden ingevuld door Peter Vos.

Hampshire Hotels benoemt nieuwe general managers
Max Hermers (l) en Peter Vos

De van oorsprong Brabantse Max Hermers (links op de foto) keert na 17,5 jaar terug naar Amsterdam om daar in het American aan de slag te gaan. Hermers, die inmiddels vijf jaar bij de Hampshire groep werkt, zit al meer dan 22 jaar in het vak. Hij volgt Rodolf Weytingh per 1 september van dit jaar op. ‘Hij is trots dat hij het vlaggenschip van de hotelgroep mag gaan leiden en zal de gasten de bekende hoge service blijven bieden.’

De vrijgekomen positie van Hermers in de twee Hampshire hotels in Eindhoven zal worden overgenomen door Peter Vos. Hij is sinds 2014 general manager bij Hampshire Hotel Holthurnsche Hof in Berg en Dal. Peter heeft meer dan 13 jaar ervaring als general manager bij verschillende hotels. Peter heeft een bijzondere passie voor F&B en is derhalve blij dat Brasserie FLO ook onder zijn leiding komt

 Léon Dijkstra, algemeen Directeur van Hampshire Hotels over de nieuwe General Managers: ‘We zijn blij dat we deze functies intern hebben ingevuld. Zo wordt de continuïteit in de betrokken hotels gewaarborgd. Zo blijven onze gasten en de hotelbeleving bij ons altijd centraal staan.’

Hampshire Hotels

Hampshire Hotels maakte eind vorig jaar bekend te stoppen met de franchiseformule. Een nieuwe koers die gericht is op het scherper positioneren van het merk en het verhogen van de kwaliteit. De licentieactiviteiten worden afgebouwd en uiteindelijk per 2020 volledig beëindigd.

Sinds de oprichting in 2001 biedt Hampshire Hotels met haar licentieproduct ondersteuning op het gebied van merk, distributie en inkoop. De hotelmarkt is door de jaren heen zo veranderd, dat deze formule niet langer werkbaar is. Hampshire Hotels heeft daarom besloten de focus te verschuiven naar de hotels in eigendom. Een strategische keuze, waarmee het bedrijf de kwaliteit en daarmee de positionering wil versterken. Het hotelbedrijf komt met alle franchise hoteliers de gemaakte afspraken na en dient alle bestaande contracten uit.

Reageer op dit artikel