nieuws

Eerste suites van Prem Group in Nederland

Hotel 963

In Rotterdam hebben op 30 juni 2017 de eerste gasten geslapen in de Premier Suites Plus van de Ierse Prem Group. De eerste locatie van deze groep op het Europese vaste land is geopend in Rotterdam. Antwerpen en Amsterdam volgen. Het gaat om 104 hotel serviced appartementen met een 24 uurs receptie en een horeca-corner.

Eerste suites van Prem Group in Nederland

Premier Suites Plus Rotterdam zit in het centrum, op het Weena. Recht tegenover het Centraal Station bevinden zich de 104 luxe appartementen. GM Simone van der Veen noemt ze ‘een goed alternatief voor een hotelsuite.’

‘Onze locatie in Antwerpen opent in 2018 in het centrum met 40 appartementen en Amsterdam opent in 2019 op de Zuidas met 120 appartementen.’ Eerste suites van Prem Group in Nederland

Reserveren en inchecken kan zoals in een hotel. 24 uur per dag is het team beschikbaar, inclusief een technische dienst. Aan de receptie kunnen de gasten terecht voor tips over de stad en ze kunnen er fietsen verkrijgen om Rotterdam te verkennen.

‘Dankzij de vrijheid en ruimte zijn de appartementen zowel geschikt voor lange verblijven als korte bezoeken aan Rotterdam,’ voegt Simone van der Veen toe. In nacht in juli of augustus is te boeken voor 105-135 euro. Wil je de hele maand septeber blijven dan wordt de rekening  minimaal 3891 euro.

Premier Suites Plus Rotterdam behoort tot het Premier Suites-brand met accommodaties verspreid over Ierland, het Verenigd Koninkrijk en nu ook op het vasteland van Europa.

De appartementen in Rotterdam zijn de eerste vestiging van Premier Suites in Nederland. In 2018 opent ook Premier Suites Plus Antwerpen haar deuren en in 2019 is het de beurt aan Premier Suites Plus Amsterdam.

Eerste suites van Prem Group in NederlandPremier Suites Plus Rotterdam bevindt zich op de eerste negen verdiepingen van het voormalig kantoorgebouw op Weena 710. Op de begane grond wordt de gast verwelkomd in een lobby en lounge. Gasten kunnen in deze lobby ook terecht voor een kop koffie, een snelle snack of een licht ontbijt van de ‘Grab & Go’-corner aan de receptie. Op de begane grond bevindt zich tevens een fitness die gratis toegankelijk is voor de gasten, deze opent in september.

De suites zijn ingedeeld in een woon- en slaapgedeelte en hebben een volledig uitgeruste keuken. In het woongedeelte kan de gast relaxen, werken, koken en dineren. Met twee flatscreentelevisies kan er zowel vanaf de comfortabele bank als vanaf het bed televisie gekeken worden.

De appartementen zijn volledig ingericht: borden, bestek, glazen, potten en pannen, zijn allemaal aanwezig. Combi-oven, kookplaat en vaatwasser bevinden zich ook in de keuken. Op elke etage staan 3 wasmachines en 3 drogers inclusief wasmiddel gratis ter beschikking van de gasten. Elk verblijf is inclusief schoonmaak van het appartement, energiekosten en wekelijks nieuwe lakens en handdoeken.

Reageer op dit artikel