nieuws

Susanne Stolte verlaat Hotelschool The Hague

Hotel 3137

Susanne Stolte, voorzitter van het College van Bestuur van Hotelschool The Hague, heeft besloten terug te treden met ingang van het nieuwe academische jaar.

Susanne Stolte verlaat Hotelschool The Hague
(c)Lis Leijser

Susanne Stolte meent dat het na vijf succesvolle jaren nu tijd voor haar is een nieuwe weg in te slaan. Ondernemerschap en het adviseren van organisaties bij strategische heroriëntaties hebben straks weer haar volle aandacht naast enkele nieuwe toezichthoudende functies. De Raad van Toezicht respecteert haar keuze en dankt haar voor haar inzet en verdiensten voor de school.

Susanne Stolte: ‘Ik heb met heel veel plezier en inzet de taken volbracht die ik bij mijn aantreden had gesteld. Ik heb leiding mogen geven aan een van de mooiste Hotelscholen ter wereld en heb met geweldige collega’s en studenten mogen werken. De Hotelschool The Hague zal altijd een speciale plek in mijn hart behouden.’

Naast haar functie bij de Hotelschool was ze ook voorzitter van de Raad van Advies van QL Hotels. 

Hotelschool

De Hotelschool heeft met onder andere een tweede campus in Amsterdam in de afgelopen jaren een flinke groei en internationalisering doorgemaakt en werd de laatste vier jaar achtereenvolgend tot beste publieke Hotelschool van Nederland verkozen.

Hotelschool The Hague is opgericht in 1929 en is daarmee een van de oudste onafhankelijke hotelscholen ter wereld. De school heeft twee campussen, een in Den Haag en een in Amsterdam, met meer dan 2500 studenten en 200 medewerkers. In 2017 had de school volgens keuzegids HBO de beste Master bedrijfskunde. Afgestudeerden van Hotelschool The Hague bekleden managementposities in de hospitality industrie over de hele wereld.

>> Hotelschool Den Haag beste openbare hotelschool van Nederland. 

Reageer op dit artikel