nieuws

Lennart Maas nieuwe manager van Park Plaza Victoria Amsterdam

Hotel 2715

Park Plaza Victoria Amsterdam kondigt Lennart Maas aan als nieuwe manager. Maas (30) heeft jarenlange ervaring als manager in de hotelbranche in onder andere Nederland en Abu Dhabi.

Lennart Maas nieuwe manager van Park Plaza Victoria Amsterdam

In zijn nieuwe functie zal Maas verantwoordelijk zijn voor de grootschalige renovatie van de hotelkamers, publieke ruimtes en het restaurant en de bar. Met het bedenken en uitvoeren van nieuwe concepten zorgt Maas ervoor dat de hoogste kwaliteit en service gewaarborgd blijft voor alle gasten.

Maas vertelt: ‘Ik kijk erg uit naar deze uitdaging, om zo mijn ervaring als Hotel Manager te gebruiken om samen met het team het Park Plaza Victoria Amsterdam naar een nog hoger niveau te brengen. We zitten momenteel volop in de verbouwing en ik zie mooie kansen voor ons hotel zodra het compleet gerenoveerd is.’ In 2012 onderging het hotel overigens ook al een flinke restyling.

Achtergrond

Voor zijn nieuwe aanstelling bij Park Plaza Victoria Amsterdam heeft Lennart drie jaar in de Verenigde Arabische Emiraten gewoond en onder andere gewerkt bij het Banana Island Resort en Eastern Mangroves Hotel and Spa. Maas heeft gestudeerd aan de Hogere Hotelschool in Den Haag waar hij een BBA Bachelor in Business Administration in Hotel Management heeft behaald. Maas heeft ook een cursus Global Hospitality Management gevolgd aan Ivy Legae elite universiteit Cornell. Jaarlijks organiseert hij de ‘European Culinary Thropy’ waar 4 en 5 internationale sterren hotel chefs tegen elkaar strijden voor de titel.

In 2012 werden in het historische hotel in het centrum van Amsterdam de 164 superior kamers, executive kamers en suites in de Urban Wing volledig gerestyled. Enkele jaren daarvoor werd de andere helft van de kamers, alle openbare ruimtes en de buitenkant van het pand onder handen genomen. Park Plaza Victoria Amsterdam telt nu 306 modern ingerichte kamers, executive kamers en suites.

Reageer op dit artikel