nieuws

Hilton Rotterdam is Stylish Luxury Hotel of The Year 2017

Hotel 2872

Hilton Rotterdam heeft de ‘Stylish Luxury Hotel of The Year 2017-award’. Het Rotterdamse hotel is onderscheiden met de prijs door de Luxury Travel Guide in de categorie Nederland.

Hilton Rotterdam is Stylish Luxury Hotel of The Year 2017

De award werd toegekend aan Hilton Rotterdam vanwege de mix van klassieke elegantie en stijlvolle moderniteit in het interieur. Daarnaast stralen de 254 kamers en suites in het Hilton hotel een tijdloze inrichting, authentieke Nederlandse sfeer en huiselijke warmte uit.

Luxury Travel Awards

De Luxury Travel Awards worden jaarlijks toegekend. De Luxury Travel Guide erkent topkwaliteit in alle sectoren van de reis- en toeristische industrie. Het team van deskundigen reist de wereld over om zo de allerbeste hotels, luchtvaartmaatschappijen en touroperators te identificeren. De awards worden dit jaar op maandag 6 november uitgereikt in Londen tijdens de Global Awards ceremonie.  ‘We zijn erg trots dat we deze internationale prijs hebben mogen ontvangen. Het is een enorme erkenning’, aldus Karin van den Berg, General Manager Hilton Rotterdam.

Hilton Rotterdam

Hilton Rotterdam ligt in het hart van het bruisende centrum van de stad. Gelegen op loopafstand van het centraal station. Het Rotterdamse hotel is trots op drie restaurantconcepten. Roots Rotterdam met een regionale en seizoensgebonden keuken. Joelia by Mario Ridder, het michelinsterrestaurant en cocktailclub HUGH. In het hotel bevinden zich vijf grote vergaderzalen, twee ruime boardrooms, en een boven lobby, ideal voor productlanceringen. De balzaal, Le Jardin, biedt een plek voor maximaal 325 gasten, terwijl de Coolsingel Suite een 180 graden uitzicht biedt over het centrum van Rotterdam.

Reageer op dit artikel