nieuws

Isabel Steinhauer nieuwe Director of F&B Hotel Okura

Hotel 1796

Isabel Steinhauer is als Director of Food and Beverage aangesteld voor Hotel Okura Amsterdam. In die functie is ze verantwoordelijk voor de vier restaurants van het hotel, die samen vier Michelinsterren en een Bib Gourmand hebben.

Isabel Steinhauer nieuwe Director of F&B Hotel Okura

Daarnaast vallen de twee bars, het ontbijtrestaurant, de grootschalige banquetkeuken inclusief patisserie-afdeling en Okura’s kookstudio onder haar eindverantwoordelijkheid. Bovendien is ze lid van het managementteam van Hotel Okura Amsterdam.

Zeer gewaardeerde restaurants

Isabel Steinhauer heeft voor haar komst naar Amsterdam veel internationale ervaring opgedaan als Director of Food and Beverage van gerenommeerde hotels zoals Jumeirah in Dubai en Spanje en recentelijk The Ritz-Carlton in Berlijn. De uitgebreide kennis die ze tijdens haar carrière heeft vervaardigd zet ze nu in om het hoogstaande culinaire karakter van Hotel Okura Amsterdam verder uit te dragen.

Steinhauer: ‘Hotel Okura Amsterdam heeft een sterke culinaire basis met een zeer uiteenlopend aanbod.’ Ciel Bleu Restaurant is dit jaar voor het tiende jaar op rij de trotse bezitter van twee Michelinsterren en Okura’s Yamazato kreeg dit jaar voor de 15e keer één Michelinster toegekend. Chef Masanori Tomikawa heeft naast Yamazato ook Teppanyaki Restaurant Sazanka onder zijn hoede, het teppanyaki restaurant is gewaardeerd met een Michelinster. Daarnaast is Serre onderscheiden met een Bib Gourmand, Michelins onderscheiding voor een uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding. ‘Ook de bars en de creatieve gerechten van de banqueting-afdeling verdienen het om in de schijnwerpers te staan. Juist die omvangrijke culinaire mix maakt dat ik verheugd ben onderdeel uit te maken van deze organisatie.’

Reageer op dit artikel