Hilton organiseert meet and greet voor vluchtelingen

Hilton organiseert meet and greet voor vluchtelingen

Hilton organiseert zaterdag 29 juni in Hilton Rotterdam een Hilton Meet & Greet in samenwerking met VluchtelingenWerk Nederland. Het evenement wordt voor de vierde keer speciaal georganiseerd voor mensen met een vluchtelingenachtergrond en die meer willen weten over werken in de hotellerie in Nederland. De bezoekers kunnen vragen stellen aan recruiters, een CV check laten doen en meer te weten komen over de verschillende afdelingen binnen een hotel.

VluchtelingenWerk Nederland wil de arbeidsparticipatie van vluchtelingen duurzaam verhogen. André Hendrikse, Landelijk Adviseur Arbeidsparticipatie, VluchtelingenWerk Nederland: 'Een nieuw professioneel netwerk opbouwen is voor vluchtelingen een hele uitdaging. Daarom zijn informele gesprekken met recruiters van een bedrijf als Hilton - zonder een selectie op CV's vooraf - heel waardevol. Echt mooi dat we dit met veel verschillende partners organiseren; voor de vierde keer inmiddels. Bij de afgelopen edities waren steeds 100-200 deelnemers aanwezig.'

Betaalde baan

Juist in de hotellerie vinden velen met een vluchtelingenachtegrond vaak hun eerste betaalde baan in Nederland. Bovendien zijn er op dit moment veel vacatures in deze sector en zijn werkgevers actief op zoek naar gemotiveerde nieuwe collega’s. 'Voor de Hilton-hotels in Nederland is dit evenement een fantastische gelegenheid om met enthousiaste en gemotiveerde mensen uit de vluchtelingendoelgroep in contact te komen en kennis te maken. Het geeft ons de mogelijkheid om Hilton te presenteren als potentiële toekomstige werkgever en de bezoekers hebben de kans om kennis te maken met onze medewerkers uit de diverse afdelingen die we in het bedrijf hebben en te horen welke mogelijkheden er allemaal zijn. We zijn ook erg blij met de samenwerking met VluchtelingenWerk Nederland en de mooie relatie die we inmiddels hebben opgebouwd', aldus Rowena Lodder, Director of Human Resources, Hilton-hotels in The Netherlands.

Recruiters van alle vestigingen van de Hilton-hotels in Nederland en van verschillende afdelingen zijn vertegenwoordigd. Meer informatie, lees je hier. Hilton heeft vestigingen in:
• Rotterdam
• Amsterdam
• Schiphol
• Den Haag
• Leiden
• Soestduinen

Great Place to Work

In maart werden de Hilton-hotels in Nederland nog benoemd als Great Place to Work. De Nederlandse Hilton-hotels staan wederom als hotelketen, in de top 10-lijst van Best Workplaces, in de categorie multinationals. De hotels in Nederland stegen dit jaar naar plaats 7. Hilton viert dit jaar tevens haar  100-jarig jubileum.


Schrijf gratis in voor thema updates

Misset Horeca stuurt regelmatig updates per mail over belangrijke thema's voor de horeca-ondernemer: interieur voor je zaak, horecapersoneel, terras, koffie, bier en ook voor starters in de horeca heeft Misset Horeca een update. De nieuwsbrieven bevatten trends, kennisartikelen, nieuws, handige tips en inspiratie van collega's.

Schrijf je gratis in!