Chef-kok Raymond Plat van restaurant Troef verkozen tot Paling Patron
Raymond Plat, chef-kok en patron-cuisinier van restaurant Troef is door Stichting Dupan uitgeroepen tot Paling Patron van het jaar 2024/25.
Raymond Plat, chef-kok en patron-cuisinier van restaurant Troef is door Stichting Dupan uitgeroepen tot Paling Patron van het jaar 2024/25.
De 10 finalisten van de prestigieuze Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs zijn bekend. Deelnemers doorstonden met verve de intensieve theorieronde...
Na grondig juryberaad heeft de jury van de Dutch Hotel Award vijf halvefinalisten gekozen uit de tien overgebleven kandidaten. Deze hotelteams...
Tijdens de vierde editie van de Independent Hotel Show Amsterdam zijn gisteravond de IHA Awards uitgereikt. Kees Hensen and Mascha Smit van himgroep...
Noël Vanwittenbergh, sommelier van Ciel Bleu** heeft van restaurantgids Gault&Millau de Lifetime Achievement Award in ontvangst mogen nemen. Maandag...
Mark Visschedijk, senior food & beverage manager bij Landgoed Huize Bergen in Vught, is uitgeroepen tot F&B Professional of the Year 2024. Deze...
Tijdens de jaarlijkse XL editie van Hotelvrijmibo en het daaraan gekoppelde kennisevent Hotel Leaders Network, op 2 februari in de Beurs van Berlage,...
Het Noorden van Aalten is uitgeroepen tot winnaar van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2023/2024. Op de tweede plaats staat BRASA bar & kitchen...
De Hotello of the Year Award 2024 is gewonnen door Iris Koning, Senior HR Manager bij PepsiCo. De jaarlijkse award voor een hotello die positief...
De Italiaanse chef Stella Centola heeft met overmacht de tweede editie van het NK Lekkerste Pasta op de Horecava gewonnen. Ze maakte grote indruk op...