Lseven Boxtel
KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Duurzaamheid is meer dan alleen strijd tegen voedselverspilling'
Begin oktober was ik uitgenodigd voor een exclusief Dutch Cuisine Diner bij de Dyck in Woubrugge.
Begin oktober was ik uitgenodigd voor een exclusief Dutch Cuisine Diner bij de Dyck in Woubrugge.
Voor veel ondernemers en koks staat 7 oktober roodomrand in de agenda. Op die dag worden namelijk de Michelinsterren bekendgemaakt.
De zomer zit erop; de dagen worden korter en de tijd van winterterrassen breekt aan.
Trots zijn we allemaal een beetje op 'onze' grootste brouwerij van Nederland: Heineken. Op vakantie zie je het Heineken bier vaak zichtbaar in de schappen staan van de supermarkten. Ook bij sportevenementen, zoals Formule 1 en Champions League, is het merk prominent aanwezig. De export van het merk is ongeëvenaard, en zorgt voor een wereldwijde naamsbekendheid. Vaak kent Heineken elders bovendien een sterke 'premium' uitstraling; een luxeproduct, waarmee je gezien kunt worden.
Als horecaondernemer ben je voortdurend bezig met je zaak. De dagelijkse drukte, het verbeteren van processen en het optimaliseren van de gastbeleving kunnen soms een behoorlijke tol eisen. Hoe zorg je ervoor dat je zelf opgeladen blijft?
Het moet gezegd. De ligging van Centraal Baarlo kan bijna niet beter. Het pand is gelegen naast de kerk in het hartje van het mooie Maasdorp Baarlo, en bevindt zich in een historisch pand dat al sinds 1719 een horecabestemming heeft.