Restaurant Lutum groeit in eigen ritme: 'Overleven is nu belangrijk'
Gastheer Toby Sadettan, chefs Rik Veen en Roy Schipper zijn met z'n drieën eigenaar van restaurant Lutum in Wijk bij Duurstede. De gasten en de...
Gastheer Toby Sadettan, chefs Rik Veen en Roy Schipper zijn met z'n drieën eigenaar van restaurant Lutum in Wijk bij Duurstede. De gasten en de...
Met elke award die Emile van der Staak van De Nieuwe Winkel** in Nijmegen ontvangt, groeit de interesse voor zijn botanische keuken. Elk weekend...
Midden op het platteland, in het Limburgse Posterholt, is sinds 2018 het atypische restaurant Holsterhof gevestigd. In eerste instantie werden hier...
Altijd pijnlijk: dalen in een gastronomische gids zoals Gault&Millau. Dit zijn de drie restaurants die in 2023 een halve punt daalden.
Welke restaurants behoren tot de absolute top in Nederland volgens het oordeel van de culinaire gids van Gault&Millau? Misset Horeca zet alle zaken...
De gastronomie in Nederland blijft duidelijk in evolutie. Gault&Millau 2023 telt 19 stijgers vanaf 16 punten. Restaurant Brut 172 stijgt naar 18.5 op...
Welke restaurants behoren tot de absolute top in Nederland volgens het oordeel van de culinaire gids van Gault&Millau? Misset Horeca zet alle zaken...
Bekijk hier de stijgers uit de Gault&Millau gids van 2022. De hoogste stijgers zijn Pieters Restaurant in Bergambacht en Hunker in Sittard met ieder...
Bekijk nu op Missethoreca.nl alle nieuwkomers uit de Gault&Millau gids van 2022. Hoogste nieuwkomer is Brut 172 van Hans Wolde in Reijmerstok.