Zo werk je nieuwe terrasmedewerkers het beste in
Hoe werk je nieuw terraspersoneel in? Misset Horeca zet alle tips voor je op een rij.
Hoe werk je nieuw terraspersoneel in? Misset Horeca zet alle tips voor je op een rij.
Heb jij een medewerker die zich het afgelopen jaar onderscheiden heeft, een pluim óf steun verdient? Nomineer deze dan voor de Parel van de Terras...
Een personeelsplanning maken voor je restaurant, hotel of café kan een hele puzzel zijn. Wie rooster je wanneer in? Wat is een goede bezetting? Wat...
Tim Dorissen gaat bij restaurant De Bokkedoorns de rol van maître op zich nemen en Barry Kleijne wordt maître-sommelier. Dorissen is al 12 jaar...
Bep van Mokum is het nieuwe gezicht van Ron Gastrobar aan de Sophialaan in Amsterdam. Het beroemde typetje uit Jiskefet is per 1 mei 'in dienst'...
Kim Aupers, advocaat bij Meester Advocaten, deelt maandelijks een zaak die relevant is voor horecaondernemers. Dit keer gaat het over seksueel...
Franke Osinga (33), keukenchef van Restaurant De Treeswijkhoeve** in Waalre, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Franke heeft met het...
Fletcher Hotels houdt de 5e editie van de 'Hotel Take Over'. Wat begon als een eenmalige daad in 2017 om één van de hardwerkende hotelteams een...
'Alles in een horecazaak moet draaien om Het Moment', aldus gastvrijheidsexpert Wouter Verkerk. 'Het moment waarop gast en medewerker elkaar...
De vakantieperiode nadert. Voor de meeste horecabedrijven - zeker die met een groot terras - een extra drukke periode. Terwijl ook je medewerkers...