3 horecatrends uitgelegd: biohacking, maximalisme en biotech
Horeca platform Tippr heeft het trendrapport 'Horeca Hacking' gepubliceerd. Dit rapport beschrijft een toekomst waar de horeca niet alleen eten...
Horeca platform Tippr heeft het trendrapport 'Horeca Hacking' gepubliceerd. Dit rapport beschrijft een toekomst waar de horeca niet alleen eten...
Restaurant Aroma Fine Dining beleefde een mooie avond met hun twee gastchefs Sara Scarsella and Matteo Campagnucci van sterrenrestaurant Sintesi uit...
Een recent onderzoek naar meer dan 3.500 sterrenrestaurants in 41 landen, legt bloot dat Nederland nog altijd een van de goedkoopste...
Raymond Plat, chef-kok en patron-cuisinier van restaurant Troef is door Stichting Dupan uitgeroepen tot Paling Patron van het jaar 2024/25.
In de wereld van voeding en welzijn wordt de term 'brainfood' steeds prominenter, ook in de horeca. Zo staan er speciale bowls prominent op het menu...
Studenten Horeca van de Nova College Hotelschool deden 23 april mee aan de jaarlijkse en inmiddels twaalfde masterclass en wedstrijd voor koks en...
Koffie zonder koffiebonen lag al in de schappen van de supermarkt. Nu komt de startup Northern Wonder ook met een voor de horeca geschikte espresso...
'Plantaardig en bescheiden in vlees'. Dat is het motto van Bistro 't Bloemendaeltje in Amersfoort. Dit kleine restaurant met tien tafels serveert één...
Met elke award die Emile van der Staak van De Nieuwe Winkel** in Nijmegen ontvangt, groeit de interesse voor zijn botanische keuken. Elk weekend...
Door de komst van de moestuin is Edwin Soumang chef van restaurant One* in Roermond steeds meer over duurzaamheid gaan nadenken. Dat heeft er onder...