Alles over Menukaart samenstellen

Sterchef Margo Reuten over haar menukaart: 'Waar zie je dit nog in het topsegment?'

Sterchef Margo Reuten over haar menukaart: 'Waar zie je dit nog in het topsegment?'

Keuzevrijheid voor gasten en inspiratie voor de nieuwe generatie koks; dát is volgens chef-kok Margo Reuten van restaurant Da Vinci* de kracht van...

Twee nieuwe leden voor Euro-Toques Nederland

Twee nieuwe leden voor Euro-Toques Nederland

Tijdens een lunch bij restaurant De Dyck in Woubrugge werden twee nieuwe leden van restaurantvereniging Euro-Toques Nederland geïnaugureerd.

Deze afbeelding van brainfood is gemaakt met Imagine.

Brainfood in de horeca: Grand Café LIVING ziet vraag stijgen naar 'voeding voor de geest'

In de wereld van voeding en welzijn wordt de term 'brainfood' steeds prominenter, ook in de horeca. Zo staan er speciale bowls prominent op het menu...

Restaurant De Ald Herberch. Ondernemer Bernou de Jong en chefkok Jenny.

Zero waste-menu van D'Ald Herberch: 'Alle overblijfselen worden verwerkt'

D'Ald Herberch in Gaastmeer serveert een 'zero waste'-menu: een maaltijd gemaakt met lokale groenten en fruit die niet de goede vorm hebben, brood...

Zo boost je je menukaart: 'Naast wat je op de kaart zet, is het hoe en waar zeker zo belangrijk'

Zo boost je je menukaart: 'Naast wat je op de kaart zet, is het hoe en waar zeker zo...

Horecajournalist Bianca Roemaat en horeca-adviseur Petra Venekamp zijn gespecialiseerd in het verbeteren van menukaarten. Door extra aandacht te...

Anna De Visser-Amundson

Zo laat je gasten kiezen voor gerechten met gered voedsel of restproducten

Het loont voor horecaondernemers om verspilling in de keuken tegen te gaan. Niet alleen als het gaat om de inkoopkosten, maar ook om duurzamer te...

10-stappenplan menukaart maken: van prijsbepaling tot presentatie

10-stappenplan menukaart maken: van prijsbepaling tot presentatie

Hoe maak je een goede menukaart? Je wilt de juiste prijzen hanteren, zorgen voor een mooie presentatie en wellicht meer omzet genereren door slimme...

Kinderen willen meer te kiezen hebben in de horeca (Anne-Roos Radings - Capture Life)

Is het klassieke kindermenu nog van deze tijd? 'Er liggen kansen voor de horeca'

Frietjes, pannenkoeken of een pizza blijven populair in het kindermenu. Maar ook de kleinste gasten willen bij een restaurantbezoek wat te kiezen...

Menukaart winterterras: tips en hardlopers op een rij

Menukaart winterterras: tips en hardlopers op een rij

Wat zet je op de menukaart van je winterterras? Misset Horeca verdiepte zich in de trends voor gerechten op het winterterras en zette tips op een rij.

Een menu of à la carte: wat zijn de voor- en nadelen?

Een menu of à la carte: wat zijn de voor- en nadelen?

Wat is de meerwaarde van het voeren van een dinerkaart met alleen menu's, of juist alleen à la carte? Misset Horeca zet het voor je op een rij.