VCHO luidt noodklok om toekomst Aziatische horeca veilig te stellen
Al ruim 100 jaar kunnen Nederlanders genieten van Aziatische eten. Het eerste Chinese restaurant werd in de jaren '20 van de vorige eeuw geopend in...
Al ruim 100 jaar kunnen Nederlanders genieten van Aziatische eten. Het eerste Chinese restaurant werd in de jaren '20 van de vorige eeuw geopend in...
Medewerkers werven of behouden voor het zomerseizoen. Als horecaondernemer in Den Haag weet Patrick van Aller, eigenaar van Gastropub Van Kinsbergen,...
De extra verhoging van het minimumloon die de Tweede Kamer halverwege dit jaar wilde doorvoeren, gaat niet door. In de Eerste Kamer is hier geen...
De 28-jarige Chef-kok Tyas Verburg staat per 1 april achter de kachel bij Bistronoom in Woerden. Met het kleine à la carte menu en de...
Seb Smit is de nieuwe executive chef van sterrestaurant De Heeren van Harinxma en Bistro Nijeholt. Na een carrière op topniveau keert de 39-jarige...
Hoe gaan horecaondernemers om met de inzet van zzp'ers? Zijn deze flexibele krachten een uitkomst en brengen ze expertise mee, of zijn ze te duur en...
Volgende week debatteert de Tweede Kamer over de voorgestelde extra verhoging van het wettelijk minimumloon (WML) van 1,2 procent per 1 juli 2024....
Na een korte tussenstap naar Restaurant Smit Bokkum in Volendam is Saskia Smeenk weer terug in het hoogste segment van gastronomie bij Dennis Huwaë's...
De Wet Toekomst Pensioenen is ingegaan per 1 juli 2023. Pensioenfonds Horeca & Catering, het pensioenfonds voor en ván alle werknemers en werkgevers...
Na waarschijnlijk een lange zoektocht, heb je de juiste persoon gevonden voor de vacature binnen jouw horecabedrijf. Het liefst laat je die persoon...