120 jaar Het Wapen van Harmelen: een verhaal over familie, oorlog en toekomst
Hotel Het Wapen van Harmelen bestaat 120 jaar. Hoe doorstaat een horecabedrijf de tand des tijds? Over vier generaties gastheerschap, donkere jaren...
Hotel Het Wapen van Harmelen bestaat 120 jaar. Hoe doorstaat een horecabedrijf de tand des tijds? Over vier generaties gastheerschap, donkere jaren...
Quinten Chap en Rosanna Bos van team Sterklas ROC van Amsterdam hebben de eerste CuliQuiz School Battle gewonnen. Quinten en Rosanna, hebben niet...
Met elke award die Emile van der Staak van De Nieuwe Winkel** in Nijmegen ontvangt, groeit de interesse voor zijn botanische keuken. Elk weekend...
Het loont de moeite om erkend leerbedrijf in de horeca te zijn. Voor zowel de leerling als de meester. Maar hoe word je dat? En wat zijn de voordelen?
Hoe gaan horecaondernemers om met de inzet van zzp'ers? Zijn deze flexibele krachten een uitkomst en brengen ze expertise mee, of zijn ze te duur en...
Kim Aupers, advocaat bij Meester Advocaten, deelt maandelijks haar rechtszaken die relevant zijn voor horecaondernemers. Dit keer gaat het over een...
Geen onderwerp dat meer besproken wordt in de horeca dan het personeel. Aannemen van horecapersoneel, behouden, en belonen. In dit artikel bundelt...
Bedrijven zijn steeds vaker op zoek naar manieren om medewerkers aan hen te binden. Het Nederlandse hotelmanagementbedrijf International Hotel...
Ondernemer Hans Duijf, oprichter en eigenaar van Pasta e Basta, heeft zijn geliefde zaak overgedragen aan één van zijn medewerkers Jolijn Middelhoff....
Nelson Tanate, headchef en mede-eigenaar van De Librije*** gaf tijdens Horeca Vabeurs Hardenberg een masterclass koken. Daarna vertelde hij over de...