Sterrenchef Onno Kokmeijer wordt culinary director bij DarkKitchenXL
Onno Kokmeijer, voormalig executive chef en restaurantmanager van Ciel Bleu**, kiest voor de zich snel ontwikkelende wereld van catering en wordt...
Onno Kokmeijer, voormalig executive chef en restaurantmanager van Ciel Bleu**, kiest voor de zich snel ontwikkelende wereld van catering en wordt...
The Kitchen Dojo, een shared dark kitchen-formule die gedeelde keukenruimte voor productie, delivery en take-out verhuurt, breidt na de start in...
Vegan Burger Brothers heeft het aantal virtuele franchiselocaties in de eerste weken van het nieuwe jaar (bijna) verdubbeld. Het initiatief van Paul...
De Belgische keten van dark kitchens Casper, komt naar Nederland. Er is 5 miljoen euro opgehaald voor de uitbreiding.
Eric de Kock, voormalig eigenaar van Café Walzicht in Woerden - ooit door Misset Horeca uitgeroepen tot Beste Oranje Café van Nederland- is gestart...
Plantaardig bezorgconcept Vegan Burger Brothers heeft de eerste franchiselocatie geopend in Eindhoven. De komende weken komen daar vestigingen in...
Wouter Wolters van gaat de Thrill Grill-burgers van Robert Kranenborg verkopen. De eigenaar van Preuverie de Toren in Echt voegt het als concept toe...
Compass Group Nederland werkt vanaf september vanuit een -centrale productiekeuken binnen de regio Utrecht. Na succesvolle starts binnen de leisure...
Nadat The Pani Puri Bar ruim een half jaar te vinden was in restaurant Chung, staat het concept nu op eigen benen met Charischa Gayadien als eigenaar.
Sterchef Dennis Huwaë van restaurants Daalder en Edel by Dennis in Amsterdam start een dark kitchen voor het luxe thuisbezorgsegment.