fotoreportage

Foto’s eerste voorronde Zilveren Champignon

Restaurant

Op de Floriade in Venlo was dinsdag 10 april de eerste voorronde van de kookwedstrijd om de Zilveren Champignon. Tjitze van Dam (Ron Blaauw, Amsterdam) en Ernest de Jong (Holland Casino, Breda) wonnen en plaatsen zich voor de volgende ronde. Voor het eerst wordt gekookt met een blackbox, waarin dit keer kip en makreel zaten.Verder is creatief werken met champigons een opdracht en kunnen de koks shoppen in het Paviljoen van de Smaak, waar de wedstrijd plaatsvindt en volop groenten en kruiden verkrijgbaar zijn. Een jury onder leiding van wedstrijdleider Peter Zandboer en voorzitter Hein Willemsen, en verder de Meesterkoks Gerrit Greveling en Eric Swaghoven van Valuas in Venlo, beoordeelde de deelnemer. Elke dinsdag zijn er nu voorrondes. Inschrijven is nog mogelijk. Een fotoverslag.

Foto’s eerste voorronde Zilveren Champignon
Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels