fotoreportage

Zo maak je van een pijpenla een hotspot

Restaurant

Het vraagt extra denkwerk om een horecazaak in te richten die is gevestigd in een pijpenla of schoenendoos. De beperkte langwerpige ruimte dwingt de ondernemer tot het bedenken van creatieve oplossingen. Gasten selecteren een zaak namelijk in eerste instantie op ambiance en beleving. De inrichting is hierbij bepalend. De oplossingen die de ondernemer kiest, maken of een pijpenla interessant is of niet.

Zo maak je van een pijpenla een hotspot

Waar plaats je een bar en het meubilair, wat doe je met het plafond en hoe maak je de zaak aanlokkelijk? Op Misset Horeca Design zijn inspirerende voorbeelden te zien van hoe je van een ‘schoenendoos’ een hotspot maakt. Hier een selectie van de tien mooiste rechthoekige bedrijven.

Reageer op dit artikel