fotoreportage

Foto’s Bon Vivant Bennebroek (voorheen Les Jumeaux)

Restaurant

In Bennebroek is eind 2014 bistro Bon Vivant geopend in het pand waar voorheen restaurant Les Jumeaux zat. Les Jumeaux ging eind 2012 failliet. Estida tekende voor het interieur van de zaak van Hennie en Helga van Ommen. Dit echtpaar keerde na 16 jaar Frankrijk terug naar Nederland.

Foto’s Bon Vivant Bennebroek (voorheen Les Jumeaux)

Uitgangspunt voor Bon Vivant Bennebroek was, na het vinden van een geschikte ruimte en locatie, het bieden van een laagdrempelig concept met een mediterrane en eigentijdse uitstraling. De bistro, of brasserie volgens Van Ommen, verenigt drie functies in één; het café aan de voorkant van het etablissement, een wijnbar in het midden en het restaurant met loungehoek aan de achterzijde.

Reageer op dit artikel