fotoreportage

Foto’s Mos Amsterdam

Restaurant

Mos aan het IJ-dock in Amsterdam is het nieuwe restaurant van Egon van Hoof van Henry Pattiwael van Westerloo. Mos biedt plaats aan ruim 80 personen en zit schuin onder het Paleis van Justitie in een ruimte van 9 meter hoog. Bekijk hier de foto’s.

Foto’s Mos Amsterdam

 Van Hoofd is voormalig keukenchef van tweesterrenrestaurant Aan de Poel in Amstelveen en Van Westerloo was voor het ondernemerschap maître-sommelier van Fitou in Loosdrecht. Eerder werkte hij onder meer bij Het Wapen van Amsterdam in ‘s Gravenland.

 Mos Amsterdam heeft een Frans-internationale keuken waar gewerkt wordt met pure en eerlijke ingrediënten en veel seizoen producten.

Thijs Murré (o.a. bekend als interieurdesigner van Lion Noir) is medeverantwoordelijk voor de styling. Het interieur van het restaurant is warm en verdeeld in intieme ruimtes, ingericht met elementen in de stijl van Parijs en Marrakech

Daarnaast biedt Mos Amsterdam een terras met uitzicht over het IJ. Mos serveert een viergangendiner voor € 48, vijf gangen voor € 56 en zes gangen voor € 64.

Reageer op dit artikel