fotoreportage

Foto’s Restaurant Stiel Schagen

Restaurant

Stiel in Schagen wil overdag een toegankelijk dagzaak zijn voor koffie en lunch en ‘s avonds een kwaliteitsrestaurant.  ‘Op deze locatie op de markt in Schagen, kun je niet alleen ’s avonds open. We richten ons daarom ook op het winkelend publiek voor koffie met huisgemaakt gebak, zeggen de ondernemers Lars de Bois, Muus Rietveld en Maike Zijp.  

Foto’s Restaurant Stiel Schagen

Het trio brainstormde zelf over de perfectie indeling van het restaurant. Interieurontwerpster Corine Korthouwer van BYCK zette dit plan om in concrete vormen. ‘Corine heeft ons idee omgezet in een kloppend verhaal op de 200 vierkante meter die Stiel meet.  En het is perfect geworden!’

Korthouwer kreeg hulp van technisch tekenaar en projectbegeleider Dennis van Akkeren is van Hans van den Berg Bouwtechniek. Maike Zijp: ‘We hebben een chef’s bar om de keuken heen, een mooie hoek voor de charcuterie met hammen aan het plafond en een snijmachine voor het raam.’ 

Meer over Stiel in Schagen in Misset Horeca nummer 16 van 18 september. 

 

Reageer op dit artikel