fotoreportage

Foto’s eerste Frites Atelier van Sergio Herman

Restaurant 5627

In Den Haag is 14 juni het eerste Frites Atelier van Sergio Herman van start gegaan, aan de Venestraat 7. De topchef die ook verantwoordelijk is voor tweesterrenrestaurant The Jane in Antwerpen en Pure C in Cadzand, kondigde in april de komst van de Frites Ateliers aan. Bekijk hier beelden van het eerste Frites Atelier. 

Foto’s eerste Frites Atelier van Sergio Herman

Naast Den Haag, krijgen ook Amsterdam, Utrecht en Arnhem een Frites Atelier,  Amsterdam wordt de flag ship store. Topkok Sergio Herman kondigde in april  van dit jaar al aan te beginnen met zijn Frites Atelier, in samenwerking met Pieter Munten en Lhassan Ait Ali. Met frites van Zeeuwse aardappelrassen wil hij ‘een eenvoudig product in een warme, inspirerende omgeving neerzetten.’ Het filiaal in Arnhem, komt in de binnenstad, op de hoek van de Vijzelstraat en de Bakkerstraat, Waar de zaken in Amsterdam en Utrecht komen is nog niet bekend.

Reageer op dit artikel