fotoreportage

Foto’s: One Ocean Club, Barcelona

Restaurant 908

Het ontwerp van restaurant One Ocean in Barcelona ademt een mediterrane sfeer uit. ‘Alsof je op een dek van een jacht zit en staart naar de zonsondergang’, zegt designbureau El Equipo Creativo.

Foto’s: One Ocean Club, Barcelona

De inrichting van One Ocean is tijdloos en modern. Gasten hebben uitzicht op de OneOcean Port Vell in Barcelona. El Equipo Creativo haalt buiten naar binnen. Elementen duiden op de oceaan en boten. De planten verwijzen naar de zeewier en de gouden verticale buizen zijn de vele masten. ‘Deze verticale lijnen zijn terug te vinden in het plafond: de weerspiegeling van boten en masten in de haven. We creëren hiermee een magische sfeer’, aldus de designer. Het glanzende reflecterende plafond geeft het restaurant een bijzonder dimensie.

Oppervlakte: 795 m2
Design: El Equipo Creativo
Beeld: Adrià Goula

Reageer op dit artikel