fotoreportage

Foto’s Fish Toko van Jin Hu

Restaurant 1113

Jin Hu heeft in Amsterdam een nieuwe zaak: the Fish Toko aan de Westerstraat in het pand waar voorheen Gin Neo zat. De visbistro midden in de Jordaan serveert vis, schaal en schelpdieren met een Aziatische twist. Het menu staat op een krijtbord en er gaat een streep door het gerecht als de verse vis op is. 

Foto’s Fish Toko van Jin Hu

Bij The Fish Toko draait alles om vis en het verrassen van de gast met als doel; het stoerste visrestaurant van Amsterdam worden.

Het menu van The Fish Toko van Jin Hu staat geschreven op het grote krijtbord dat midden in de zaak hangt. Hierop wordt dagelijks het wisselende aanbod gepresenteerd.  Daarbij geldt de regel first in, first choice. De vis die uitverkocht is wordt afgestreept zodat duidelijk is wat het aanbod op dat moment is.

Naast gerechten zoals diverse fish taco’s, salades en sandwiches, biedt The Fish Toko ook een aantal klassiekers zoals Fruit de Mer, maar wel met een Asian Touch. The Fish Toko is 7 dagen per week geopend voor lunch 12:00 – 15:00 en diner 18:00 – 23:00.

Reageer op dit artikel