fotoreportage

Horecainterieur: chef-koks starten restaurant Mezger in Domburg

Restaurant 4646

Chef-koks Sander de Jonge en Jeroen Tanis hebben zaterdag 18 maart restaurant Mezger geopend in badplaats Domburg.

Horecainterieur: chef-koks starten restaurant Mezger in Domburg

Restaurant Mezger is onderdeel van een groter nieuwbouwproject: Mezger Lodges. Dit project behelst twintig exclusieve appartementen voor recreatieve bewoning. Het gebouw bestaat uit twee villa’s (Mezger en Maerel) onderling gekoppeld door een glazen tussenbouw waarin het restaurant is ondergebracht. 

Restaurant Mezger

De eigenaren van restaurant Mezger zijn de twee chef-koks Sander de Jonge en Jeroen Tanis. ‘We zijn al dertien jaar vrienden en hebben altijd de droom gehad om samen een restaurant te starten’, vertelt Tanis. Recent zegden ze hun baan als chef-kok elders op om samen dit restaurant te openen. ‘We maken alles zelf en werken veelal met streekgebonden producten’, aldus Tanis. Restaurant Mezger telt veertig couverts.

Ennik interieur uit Colijnsplaat is verantwoordelijk voor het interieur van het restaurant.

 

Reageer op dit artikel